Praktische informatie

Op zaterdag 26 september 2020 wordt u om 08:30 uur ontvangen in de prachtige ambiance van restaurant The Hunting Lodge in Rozendaal. Na een kopje koffie en de laatste voorbereidingen zal de rit van start gaan. Dit jaar zijn er twee klasses! Een toerklasse, welke uitermate geschikt is voor families en een wedstrijdklasse voor de meer geoefende equipes. Beide ritten bieden de deelnemers een prachtige en gezellige dag rij- en puzzelplezier. De spectaculaire tocht voert u door prachtige landschappen, langs unieke locaties en over onontdekte wegen. Halverwege wordt u een verzorgde lunch aangeboden. Aan het eind van de middag zal de dag worden afgesloten en overhandigen we de cheque aan het goede doel. Uiteraard staat de veiligheid van de deelnemers voorop en zal de dag volledig in lijn met de RIVM maatregelen verlopen.


U kunt rekenen op
•    Een deelnameplaats voor 1 equipe (rijder en navigator, in geval van de familieklasse eventueel ook kinderen als passagiers) 
•    Gerenommeerde start/finish- en lunchlocatie met prima verzorging van de inwendige mens
•    Een prettige balans tussen kaartlezen en rijden
•    Route uitgezet door de welbekende en ervaren toerritrijder Henk Ledderhof
•    Tijdschema prima haalbaar voor alle deelnemers
En natuurlijk hoort bij zo’n memorabele dag een schildje en routeboek.

Het inschrijfgeld voor deze dag bedraagt slechts € 175,00 per equipe.

We zien u graag aan de start verschijnen en hiermee het goede doel steunen! Inschrijven gaat gemakkelijk via de link ‘inschrijven’.

Veel gestelde vragen

Ik heb geen ervaring met het rijden van een toerrit. Wat nu?
De bedriegertjesrally is toegankelijk voor ieder niveau, juist omdat de rally is opgesplitst in twee delen. Voor onervaren deelnemers zal er een informatieavond plaatsvinden waar een uitgebreide uitleg gegeven wordt. Uiteraard zal hier ook gelegenheid zijn alle vragen te beantwoorden.
 
Moet ik zelf eten & drinken meenemen?
U wordt de hele dag prima verzorgd; koffie/thee, lunch en afsluitende borrel. Een diner is niet bij de prijs inbegrepen. 

 

Waarom dienen de bestuurder en de navigator meerderjarig te zijn?
In verband met de veiligheid dienen de bestuurder en de navigator meerrderjarig te zijn.

Corona-maatregelen?

Voor de organisatie van de Bedriegertjesrally staat de veiligheid van haar deelnemers voorop. Zij waarborgt dat de richtlijnen van de RIVM gedurende het gehele evenement gewaarborgd zijn. Nadere informatie en instructies hieromtrent volgen voorafgaand aan de Bedriegertjesrally.

Mocht de Bedriegertjesrally, vanwege eventueel verscherpte maatregelen van het RIVM, geen doorgang vinden, dan zal het inschrijfgeld geheel worden gerestitueerd. 

© 2020  Tafelronde 104 Rheden.