top of page

Praktische informatie

Op zaterdag 17 september 2022 wordt u om 08:30 uur ontvangen op een locatie in de omgeving van Velp (start en finish bij Kasteel Rosendael). Na een kopje koffie en de laatste voorbereidingen zal de rit van start gaan. Dit jaar zijn er twee klassen! Een toerklasse, die uitermate geschikt is voor families en voor mensen die voor het eerst een rally rijden. Daarnaast rijden we een sportklasse voor de meer geoefende equipes. Beide ritten bieden de deelnemers een prachtige en gezellige dag rij- en puzzelplezier. De spectaculaire tocht voert u door prachtige landschappen, langs unieke locaties en over onontdekte wegen. Halverwege wordt u een verzorgde lunch aangeboden. Aan het eind van de middag zal de dag worden afgesloten en overhandigen we de cheque aan het goede doel. Uiteraard staat de veiligheid van de deelnemers voorop en zal de dag volledig in lijn met de RIVM richtlijnen verlopen.


U kunt rekenen op

•    Een deelnameplaats voor 1 equipe (rijder en navigator) 
•    Gerenommeerde start/finish- en lunchlocatie met prima verzorging van de inwendige mens
•    Een prettige balans tussen kaartlezen en rijden
•    Routes uitgezet door de welbekende en ervaren toerritrijder Henk Ledderhof
•    Tijdschema prima haalbaar voor alle deelnemers
En natuurlijk hoort bij zo’n memorabele dag een schildje en routeboek.
Het inschrijfgeld voor deze dag bedraagt € 225,00 per equipe.
We zien u graag aan de start verschijnen en hiermee het goede doel steunen! Inschrijven gaat gemakkelijk via de link ‘inschrijven’.

Veel gestelde vragen

Ik heb geen ervaring met het rijden van een toerrit. Wat nu?
De Bedriegertjesrally is toegankelijk voor ieder niveau, juist omdat de rally is opgesplitst in twee klasses. Voor onervaren deelnemers zal er een informatieavond plaatsvinden waar een uitgebreide uitleg gegeven wordt. Uiteraard zal hier ook gelegenheid zijn alle vragen te beantwoorden.
 

Moet ik zelf eten & drinken meenemen?
U wordt de hele dag prima verzorgd; koffie/thee, lunch en afsluitende borrel. Een diner is niet bij de prijs inbegrepen. 
 

Waarom dienen de bestuurder en de navigator meerderjarig te zijn?
In verband met de veiligheid dienen de bestuurder en de navigator meerderjarig te zijn.

Corona-maatregelen?
Voor de organisatie van de Bedriegertjesrally staat de veiligheid van haar deelnemers voorop. Zij waarborgt dat de richtlijnen van de RIVM gedurende het gehele evenement gewaarborgd zijn. Nadere informatie en instructies hieromtrent volgen voorafgaand aan de Bedriegertjesrally.

Mocht de Bedriegertjesrally, vanwege eventueel verscherpte maatregelen van het RIVM, geen doorgang vinden, dan zal het inschrijfgeld geheel worden gerestitueerd. 

bottom of page